Trainers

Chederick Kempenaar

Een van de trainers van Woman TalentSkills is Chederick Kempenaar 38 jaar oud en geboren in Suriname en wonend in Amsterdam. Chederick Kempenaar heeft is ruim 30 jaar actief in het voetbal als speler en als trainer. Hij begon zijn loopbaan op zijn 6e bij voetbal vereniging SV Bijlmer, maar door een verhuizing naar Amsterdam Noord de overstap gemaakt naar Rood-Wit A.

Via Rood-Wit A kwam hij in het Amsterdam Selectie terecht waar hij alle selecties heeft door lopen om op het juiste moment de overstap van Rood-Wit A naar Zeeburgia te maken.

Na twee mooie jaren en verder in zijn ontwikkeling kwam Chederick Kempenaar in de jeugdopleiding van AJAX terecht en waar hij 4 jaar de club kleuren heeft verdedigd en via AJAX in de jeugdselecties van het Nederlands elftal behaalde om uiteindelijk via AJAX in het 1e Selectie van SC Telstar terecht kwam om zijn profloopbaan te starten.

Op 28 jarige leeftijd heeft Chederick Kempenaar een punt achter zijn loopbaan gezet door blessures om zich vervolgens te storten op zijn trainerscarrière.

Chederick is nu ruim 10 jaar actief als trainer waarvan 5 jaar bij jongens en de afgelopen jaren bij de dames 1 van WV-HEDW (Kampioen 3e klasse), RCL VR1 (Hoofdklasse) en nu Wartburgia VR2 (Hoofdklasse).

Chederick Kempenaar hoopt zijn ervaringen als speler en trainer over te brengen op de jonge meiden die zich willen verbeteren en ontwikkelen bij Woman TalentSkills.

Lando Sandaal

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi tortor, pellentesque a aliquam ut, fringilla eleifend lectus. Maecenas ultrices tellus sit amet sem placerat tempor. Maecenas eget arcu venenatis, sagittis felis sit amet, dictum nisl. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus vitae vulputate elit. Fusce interdum justo quis libero ultricies laoreet. Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna. Proin risus erat, fringilla vel purus sit amet, mattis porta enim. Duis fermentum faucibus est, sed vehicula velit sodales vitae. Mauris mollis lobortis turpis, eget accumsan ante aliquam quis. Nam ullamcorper rhoncus sem vitae tempus. Curabitur ut tortor a orci fermentum ultricies. Mauris maximus velit commodo, varius ligula vel, consequat est. Fusce ut velit laoreet, tempus arcu eu, molestie tortor. Nam vel justo cursus, faucibus lorem eget, egestas eros. Maecenas eleifend erat at justo fringilla imperdiet id ac magna. Suspendisse vel facilisis odio, at ornare nibh. In malesuada, tortor eget sodales mollis, mauris lectus hendrerit purus, porttitor finibus eros lorem eget mauris. Curabitur lacinia enim at ex blandit, vel pellentesque odio elementum.

Pascal Doest

Pascal Doest is een oud prof keeper die al begon met keepen als kleine man. Op zijn 6e levensjaar is hij gestart in de jeugd bij Zeeburgia. Hieronder vertelt hij zijn verhaal:

Ik ben Pascal Doest 37 jaar oud en geboren in Amsterdam Oost. Ik heb daar gewoond tot mijn 16e en daarna heel lang in Almere. Tot een jaar geleden toen ben ik teruggekeerd naar Amsterdam. Ik ben als klein jongetje geboren met een bal, want er was maar één ding voor mij belangrijk en dat was voetballen. Ik ben begonnen als voetballer op een rechtsbuiten positie bij Zeeburgia. Dat heb ik twee jaar gedaan en toen werd mij gevraagd of ik een keer wilde keepen omdat het team geen keeper had. Dat beviel me wel, het keepen was heel leuk en ik was ook nog eens best goed. Ik keepte 2 jaar en ging daarna naar Ajax. Dat was een droom die voor mij uitkwam. Helaas duurde die droom maar 3 jaar, ik moest de club verlaten omdat ik niet lang genoeg was. Ik ging daarna naar HFC Haarlem. Daar heb ik met veel plezier gekeept en heb als 16 jarige knul het betaalde voetbal bereikt en mocht me aansluiten bij de hoofdmacht van HFC Haarlem. Ik kreeg een contract voor 3 jaar. Na die 3 jaar was er helaas geen plaats meer voor mij bij de club waar ik 9 jaar heb gespeeld. Ik ben toen overgestapt naar de amateurs en gespeeld voor SMS, DWV, Hollandia, Ajax Zaterdag, Neerlandia, NFC Brommer en FC Zuidvogels. Ook heb ik nog een tijd eredivisie zaalvoetbal gespeeld.

In 2015 ben ik mijn eigen keepers class begonnen. Ik wilde juist meer aandacht geven aan keepers omdat zij deze aandacht bij de club vaak niet krijgen. Dit heb ik zelf ook als keeper ervaren. Juist voor de keepers wil ik er zijn om ze juist wel die aandacht te geven die ze willen en nodig hebben.
Aanmelden